2019. szeptember 25., szerda

Egység - Mladost (R) 5:1

Újabb győzelem Hegyesen





Az Egység legutóbbi mérkőzését Kishegyesen, a labdarúgópályán rendezték meg, ahova nagyjából 90 néző látogatott el. Az Egység a csikérpusztai Mladost (Radičević) csapatát fogadta.
   A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, Olah egy lecsorgó labdát begyűjtve lőtte ki az alsó sarkot a 7. percben, majd Tóth két passzát is értékesitve Olah a 25. percre már mesterhármast jegyzett, ezzel a csapat 3:0 arányban vezetett. A félidő vége előtt a vendégeknek sikerült szépíteniük, ezzel a csapatok 3:1-es állással mentek a pihenőre. Érdemes még megemlíteni, hogy a hazai csapat kapuját egy mezőnyjátékos védte (Itaj), aki annak ellenére, hogy nem a megszokott posztján játszott, nagyon jól helytállt a kapuban és több góltól is megmentette csapatát. A második félidőben a hazai csapat nyugodt játékra váltott, és a hajrára megmutatkozott az erőnléti különbség a két csapat között, igy a csapat további két góllal biztositotta be a 3 pontot, ezzel továbbra is vezetik a tabellát.

Vezette: Roganovic (Lovcenac), Góllövők: Olah (7, 15, 25. percben), Vujovic 78. percben, Mendler 85. percben, illetve Banovic a 28. percben.

Egység: Itaj, Aranbasic, Miljkovic D., Szvoreny, Pejovic, Gvozdenovic, Tóth, Miljkovic S. (Mendler), Paróci (Vince), Olah, Vujovic (Bakos)

Mladost:  Draca, Drazic (Ilic), Jekic, Tepic M., Vojinovic, Vujinovic, Tepic N. (Vincililil), Nikodinovic, Mesaros, Banovic (Milin), Olujic

ifj. Tóth Péter

Forrás: Szó-Beszéd
2019 09.23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése