2016. október 16., vasárnap

Srbobran - Egység 7:1

Kikaptunk, sajnos kemény falba ütköztünk!

Ma bajnoki métkőzést játszottak az Egység pionírjai a szenttamási csapattal, sajnos az eddigieknél a legkeményebb falba ütköztek a fiík, esélyük nem volt nyerni ma.
Itt most a fudbalszövetség munkáját megkérdőjelezném, ilyen csalást eddig még nem tapasztaltunk, az ellenfél csapata láthatóan idősebb gyerekekböl tevődött össze, szinte 100% biztosan kijelentem hogy mi most a kadét csapattal mérkőztünk meg.
Tudni illik nálunk vannak a legidősebb játékos szinte a ligában ami fejfájást is okoz nekünk hogy jövőre kadét csapatot is létre kell hoznunk mert nnyi 14 évesünk van már hogy jövőre kiesnek a pioniroktól.
Erre most bele ütközünk egy olyan ellenfélbe ahol sokkal erősebb fizikumu gyerekek lépnek pályára.
Még reklamálni sem volt kinek, ugyan is még delegát a szenttamási klubnak volt az elnöke, a játékvezető a szenior csapat a játékosa, itt be is zárult a kör.
Ez van, megyünk tovább ezen már nem kell törni magunkat,
 rosszul játszottunk és most megbüntettek, azon leszünk hogy a hibáinkat kijavítsuk. Ezen a mérkőzésen most csak tanulni birtunk, és most még erősebbek leszünk.
Az első félidő 5:1 volt Sztancsik lőtte az egyetlen gólt a csapatnak, a második félidőben jobbak voltunk legalább is a védelem össze szedte magát és igy csak 2 gólt  kaptunk.
Kétségtelen hogy a második félidőben összeszedtük magunkat, sajnos ez már túl késő volt.
Vasárnap itthon játszunk, szintén kemény ellenfél jön hozzánk méghozzá a verbásziak, aki rá tudott verni erre a csapatra akiktöl mi most kikaptunk.
Fel a fejjel gyerekek, még mindig a tabela élvonalán vagyunk!!
Hétfőtöl bekeményitünk!!! Hajá Egység!!!