2016. november 10., csütörtök

Egység - Bácska (Mohol) 1:6


Balszerencsésen fejeződött be a 15-ik forduló is Kishegyesen a szabadkai körzeti ligában, mint ahogy megszokhattuk hogy mindig vesszit a csapat ez most sem történt másképpen, MOST MÁR EZT A KÖZÖNSÉG IS BÜNTETI az eddigi 200 majd 100, később 50 szurkolóról, most már csak 20-an lehettek vasárnap.
Hiába volt a győzni akarás a szerencse most sem a mi oldalunkon volt.
Az ellenfél csapata jobb volt, felkészültebb, talán mi sem gondoltuk hogy ennyire jobbak.
Had emlitsek pár információt, a játékosokról is.
Tehát vasárnap nov. 6-án a moholi csapattal játszottunk akik elporolták a házigazda csapatot 6:1-re.
A 17 hazai játékosból 12 kishegyesi volt, a többi 5 vidéki közül 3 Szikicsi illetve 2 topolyai.
Jogos a kérdés hogy ha már ennyire nem megy akkor mi keresni valójuk a vidékieknek ha már van elég Kishegyesi játékos ráadásul a vak is látja hogy többet játszanak a kárunkra mint a hasznunkra, ha már fizessük nekik az útiköltségeket akkor olyannak adjuk akik  le is tesz valamit az asztalra. Az a baj hogy nekünk hatalmas szívünk van és ez nem jó, ez meg is látszik a táblázaton.
Ezt a kérdést sokan felteszik jogosan, itt az edzőt kellene kérdezni de gondolom hogy már csak egy jár a fejében, befejezni ezt a félszezont így ahogy van aztán meg lesz időnk elgondolkozni a továbbiakban.
Lesz, ezzel egyetértek  ez így nem mehet tovább még egy ilyen rossz félszezont nem fog a klub túlélni, kész csoda hogy még így is egyben vagyunk.
Bízunk reménykedünk, páran a vállunkat veregetik hogy fő a játék, a részvétel, a többi majd jön magától.
Persze...
Nagyon sok mindent kell változtatni de nem lehetetlen, tudom hogy meglehet fordítani a jelenlegi állást, jelenleg ott vagyunk ahonnan elindultunk de tavaszra lesz még egy esélyünk ha komolyabban felgyűrjük a gatyaszárát, ha ez nem sikerül el se fogunk indulni, kilépünk a ligából. (ez biztos)
Segítség kell, támogatás, tervünk már most van, csak pénz kell!
 Most kezdődik az a óriási hajsza a játékosok illetve a támogatók után amire augusztusban már nem volt időnk. Sikerülnie kell, nem akarom a végén azt írni a blogban hogy "legalább megpróbáltuk" ez nem elég.

Az Egység egyetlen gólszerzője a 15-ik fordulóban Malecki Srđan volt a 85-ik percben, hozzá kell tennem hogy az Egység az eddigi a 15 meccsén 5 gólt tulajdonított magáévá ebből 3 Maleckié, és 2 Tóth Pityué.
 A Bácska 6 gólja közül 1 öngól is volt, de erről már nincs erőm írni már elegem van ha csak rá gondolok. Sárközi Krisztián 2 gól, és Morovic Slavko 4 gólt irtak a neve mellé.



A hétvégén Hajdújárásra utazunk a testvéreink közé, bízunk benne hogy kitudunk 1 pontban egyezni, és akkor pozitív nullával kezdhessük a 2017-es évet.

Rá egy hétre november 20-án az utolsó mérkőzés az évben  a Törökkanizsai Obilicet várjuk akik jelenleg a 8-ok a táblázaton, jó lenne nyerni.
Hajrá Egység! Veletek vagyok jóban rosszban!