2016. december 30., péntek

Az Egység adóssága letudva!


Mindent egybevetve egy pozitiv évet tudhatunk magunk mögött.
Biztosan emlékeztek az augusztusi hónapban a segitségkérésünkre, 2 hét a bajnokság előtt nekünk pedig se pénzünk, se játékosunk csak adósság volt.
Most már sokkal jobban állunk, a mai napon törlesztette a klub az utolsó adósságát.
Olyan 100.000din halmozódott fel a december hónapig, ennek kicsit több mint felét örököltük a második felét pedig a nekünk járó költségek terheltek.
A mai napon az utolsó dinárral is elszámoltunk a topolyai illetve a szabadkai fudball szövetséggel, már nem tartozunk semmivel hiszem azt hogy ez már nagyon rég történt meg a klub életében hogy így tudja zárni az évet és hogy könnyebben kezdheti majd az előtte álló második felét az idénynek.
Ezek az adósságok a játékosok  regisztrálásából fakad,a markicák, a kötelező licenszelések, a verseny részvételi dijak (kotizáció) ,a szeniroknak,és a pioniroknak egyaránt.

A mérkőzések delgálása nem tartozik ide, az se kevés pénz volt, de azt eddig minden alkalommal a meccsek után kitisztáztuk, erre különösen oda figyeltem, ugyanis a szabályok szerint 3 nap után ha nem fizessük ki a bírókat az első figyelmeztetést követőn a büntetés 3000dinár,és minden következő figyelmeztetés 2000din, szerencsére egyszer sem kellett bennünket figyelmeztetni a szövetségnek.

Azért el lehet gondolkozni hogy ki van kiért, a fudball szövetség a klubbokért vagy forditva.
Inkább fordítva. Sajnos hogy ezt kell hogy írjam.

Köszönöm szépen a támogatóknak a segitséget, illetve az edzőnknek Nagy Istvánnak is, ha ő nem lett volna ez az adósság valószinü most nem lett volna kitisztázva, tudni illik hogy az előtte lévő edzőkkel ellentétben István egy dinár nélkül dolgozott, a klubbért tette, és le a kalappal előtte!
Nagyon szépen köszönöm!

Az EGYSÉG él, és ez a lényeg!!
Mindenkinek kellemes ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!