2017. október 7., szombat

Egység - Sloboda 4:3



Gratulálok a Sloboda játékosainak, az edzőjének, képviselőinek a mai eredményhez, igaz ami igaz ma jól megdolgoztatták a játékosainkat!
Köszönjük a fer és sportszerü küzdelmet, ma a közönség egy tiszta mérkőzést láthatott amire az utóbbi időben nem volt példa.
Meg van a 3 pont aminek nagyon örülünk, és a klub tagjai ezt meg is ünnepelte.
Gólszerzőink:
Tóth István "14", 
Vujovic Zdravko "24",33" 
Italj Elvin "44" percben.
Gratulálunk a játékosoknak a győzelemhez, 
 a harmadik fordulón vagyunk túl de már 4 pontunk van. 
Ezzel a táblázaton a 11 csapatból a 6-ik helyen van az Egység. 



 A klub játékosai, vezetősége  jóízűen fogyassza a vacsorát, amit az egység önkéntes szakácsai Robi, Árpád, és Kornél nagy örömmel készitett el az egyesületünk tagjainak. 
Ezzel a  3 ponttal felraktuk az i-re a pontot. Jó napot zártunk! 





Egység - Jedinstvo 3:3



A hétvégén megszerezte első pontját a Bácstopolya-Kishegyes-Verbász-Óbecse-Szenttamás községközi ligában az Egység csapata.
A kishegyesi együttes hazai környezetben 3:3-as döntetlent játszott a péterrévei Jedinstvóval.
A 3 pont 65-ik percben a levegőben volt ugyanis addig az Egység vezetett 3:1-re.
Sajnos az erőhiány  megmutatkozott amit az ellenfél ki is használt és sikerült viszonylag rövid időn belül két egymás utáni védelmi hibát kihasználnia amit minden esettben gólal bünetett. A végeredmény 3:3 lett amivel sajnos meg kell hogy legyünk elégedve bár hozzáteszem az első félidőben sokkal jobbak voltunk és sokkal több gólt is szerezhettünk volna,  de ez már rajtunk nem segít, örültünk az egy pontnak is.

Gólszerzők:
Vujović Zdravko 15,36   Tóth István a 31-ik percben

Hogy a mérkőzés küzdelmes volt  azt az is bizonyitja hogy a csapatunk 5 sárga lapot is kapot.
1. Mendler Tibor 26,
2. Tóth Péter 44,
3. Pejovic Miloš 59,
4. Burány Maximilián 79,
5. Itaj Elvin a 82-ik percben.
Tudni kell a sárgákról hogy 4-ik lap után a játékosnakki kell hagyni mérkőzést majd a továbbiakban minden 2-ik sárga után szintén 1 pihenő jön.
Ezt a szabály most már 3 éve van érvényben a fudbal szövetség célja hogy a mérkőzések tisztábbak, durvább szabálytalanság mentesek legyenek, ezt azért nem lehet teljesen ki iktatni a fudbal világából de azért valamivel szankcionálni szeretnék a játékosokat. Ha bele gondolunk amikor oda érkezünk hogy egy egy játékos nem játszhat a lapok miatt